Αγορές - Μάρκετ Μαμμάς
Αγορές-Μάρκετ Μαμμάς

Το μάρκετ Μαμμάς ξεκίνησε να λειτουργεί το 1975. Ήταν το πρώτο εμπορικό κατάστημα της περιοχής και η διάρκειά του στο χρόνο αποδεικνύει ότι έγινε με μεράκι και αγάπη για τον τόπο που μεγαλώσαμε.

Η επιχείρησή μας στηρίζεται παραδοσιακά από τα τέσσερα μέλη της οικογένειάς μας: τον πατέρα Ευάγγελο, τη μητέρα Χαρούλα και τα παιδιά Θωμά και Πάρη, οι οποίοι συνεχίζουμε ακάθεκτοι, έχοντας το επιχειρηματικό πνεύμα του παππού Θωμά. Επιπλέον, κύριο μέλημα της οικογένειας Μαμμά είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του καταστήματός μας, καθώς και η καθαριότητα, η ευγένεια, οι προσιτές τιμές και η μεγάλη ποικιλία προϊόντων (τρόφιμα, ψωμί, φρέσκα λαχανικά και φρούτα, ποτά, είδη οικιακής χρήσης, απορρυπαντικά, χαρτικά, τουριστικά είδη και σουβενίρ, ακόμη και χρώματα και λιπαντικά). Βέβαια, δε θα μπορούσε να λείπει και ο ημερήσιος-περιοδικός τύπος, για την καθημερινή ενημέρωση κάθε επισκέπτη-πελάτη μας.

Όλα αυτά τα στοιχεία αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της μοναδικής αντιμετώπισης των πελατών μας. Εξάλλου, η θέση του μαγαζιού είναι ιδιαίτερη, γιατί βρίσκεται στο πιο κεντρικό σημείο του Πλατανιά, πολύ κοντά στο λιμάνι και την πλαζ.
Follow us
Πού θα μας βρείτε
Site map
Επικοινωνία - Κρατήσεις
Επικοινωνία Φόρμα αίτησης κράτησης
Τελευταία Νέα
 
developed and powered by think.gr